Картотекиране на състезатели за сезон 2014

Здравейте,

 

С оглед на предстоящото приемане на клуба в състава на Българският Колоездачен Съюз (най-накрая!!!), тази година за първи ще имаме възможността да картотекираме състезатели, на които ще бъде издаден професионален лиценз за участие в състезания по колоездене (лиценза е един за всички видове колоездене).

За съжаление, новината достигна до нас малко късно и времето ни за реакция е много ограничено, тъй като нормалният срок за подаване на заявления за картотекиране изтече в краят на миналата седмица. За радост имаме уговорка със съюза да ни изчакат до края на седмицата (петък, 21.02.2014г.)

Моля всички желаещи да се картотекират, да изпратят следните документи, не по-късно от сряда – 19.02.2014г.(за да имаме време да реагираме, ако се наложи) на меил – rosh.vasilev@gmail.com . С най-висок приоритет за издаване на лиценза са първите две позиции, останалите могат да бъдат представени при получаването на лицензите в БКС.

1. Попълнено и сканирано заявление (картон) - https://drive.google.com/file/d/0B1ApFVCeZqiXOWIwSTRNUWRPV1U/edit?usp=sharing  
2. Снимка паспортен формат (в електронен формат)
3. Медицинско удостоверение (издава се от личен лекар)
4. Копие от застрахователна полица за спортно-състезателна застраховка за 2014г. – Ако се съберем поне 5-6 човека, които те първа ще правим застраховка, предполагам можем да направим обща и да получим отстъпка от застрахователите.
5. Такса за картотекиране – 7лв. (Покрива се от клуба ;)) 

👤Илчов баир  🕔2014-02-17
spodelime