9 креативни джаджи за велосипед, от които може да имате нужда

Велосипедът е изобретение, което не се е променило много след като първият модел с верига е изобретен от H.J. Lawson през 1876 година. Подобренията на пракитка са направени най-вече в материалите, използвани за производството.

 

Това обаче не е попречило за изобретяването на цяла плеяда от джаджи и приспособления, които могат да направят вашето колоездене по-лесно и малко по-забавно. Те ви дават много причини да поискате да карате велосипед, освен очевидното, че това е най-екологичното превозно средство.

 

С колелото няма нужда да се притеснявате за смяна на масло и напукани предни стъкла, и няма нужда да се притеснявате за намиране на място за паркиране или за плащане на паркомясто. В допълнение, трябва да признаем, че колоезденето е здравословно.

 

Кой не обича удоволствието от преминаването на колело през квартала? Според Gizmodo обаче има някои велосипедни аксесоари, които със сигурност ще направят преживяването ви още по-приятно и безпроблемно.

 

1. Wi-Fi заключване за велосипед

Тази джаджа върви с Eye-Fi карта, която изпраща сигнал до вашия смартфон безжично, ако някой друг се опитва да отключи велосипеда ви.

 

9__________-1_400_01

 

2. Лампа

Този модел лампа може да се презареди от USB порта на ноутбука ви при необходимост.

 

9__________-2_400_01

 

3. Зарядно

Ecoxpower е зарядно, с което може да зареждате вашия смартфон или GPS устройство докато въртите педалите на велосипеда си.

 

9__________-3_400_01

 

4. Чанта за напитки

Докато карате велосипеда си може да ожаднеете, ето защо трябва да се погрижите винаги да имате вода или друга напитка под ръка. Тази чанта събира до 6 стандартни 500 мл бутилки.

 

9__________-4_400_01

 

5. Покрив за велосипеди

Veltop е една умна джаджа, която ще ви е от полза когато карате колелото си в дъждовен ден.

 

 

6. Степенка със заключваща система

Тази умна джаджа обединява заключваща система със стойка за велосипед. След като спрете велосипеда си, просто натиснете джаджата и тя ще премине през колелото.

 

9__________-6_400_01

 

7. Поставка за кола

Джаджата може да бъде използвана за всеки хечбек модел автомобили.

 

 

8. MP3 плейър за велосипед

Устройството се предлага с 2 GB капацитет.

 

9__________-8_400_01

 

9. Schwinn компютър за велосипеди

Устройството е с 20 вградени функции, с които може да подобрите ефективността от карането на велосипед. Джаджата се прикрепя здраво към кормилото и проследява информация като скорост, разстояние, време, изразходвани калории и други.

 

9__________-9_400_01

👤digital.bg  🕔2013-09-15
spodelime